Rider

FIGYELEM!

A zenekar 5 tagú és élőben zenél. A felpakolási és hangbeállási idő 40-45 perc!

Technikai igények

A zenekar minőségi megszólalásához szükséges technikai felszerelések, elengedhetetlen feltételei egy jó koncertnek. Az alábbi menüpontokban felsoroltuk, hogy ehhez milyen hang-, illetve fénytechnikai berendezésekre van szükség.

500 fő feletti koncerthelyszíneken, minden esetben a rendezvény szervezőinek kell gondoskodni a zenekar számára megfelelő méretű színpadról, a színpad megvilágításáról, valamint a rendezvénytérnek, és a közönségnek megfelelő kihangosításáról. Az alábbi linken letölthető a zenekar ridere, amit a hangtechnikusoknak el kell juttatni. Tartalmazza a zenekar fellépésehez szükséges felpakolási-, hangbeállási időt, színpad minimális méretét, valamint a hangosítási berendezések ajánlott listáját.


RIDER LETÖLTÉSE
PLAKÁT SABLON LETÖLTÉSE

A legtöbb club saját, beépített hangtechnikával van felszerelve. Szintén előzetes egyeztetés alapján, erről a hangrendszerről is meg tudunk szólalni, saját digitális keverőnkön keresztül.

A zenekar saját fény-, és hangtechnikával is rendelkezik. Előzetes egyeztetés alapján, ha a minőségi megszólaláshoz elegendőnek bizonyul a saját felszerelésünk, akkor természetesen a hangosításunkat is megoldjuk.