Pinceprogramokat szervezünk legalább 3 fő jelentkezése esetén, melyen igény szerint borkóstolót, hidegtálat, autentikus meleg ételt vagy akár helyben főzött bográcsos ételt kínálunk.

Pincétől a padlásig

Kisfröccs túra: bórkostoló a pincében, sajttal, dióval, a borok rövid bemutatásával 30-60 percben.

Nagyfröccs túra: bórkostoló a pincében, hidegtállal, a borok rövid bemutatásával 60-90 percben.

Hosszúlépés túra: bórkostoló a pincében, hidegtállal, a borok rövid bemutatásával, majd a Pincehegy bejárása sosem ürülő borospohárral a kézben ca. 120 percben.

Esszencia túra: bórkostoló a Pincehegy legjavából, a vendégek legjava részére, meleg étellel, szálláslehetőséggel. Egész napos program, vagy akár „ kettőt-hármat egybetoldott”.

Pincehegy exkluzív túra: mindenből a legjobbat hidegtállal és meleg étellel, pálinkával, helyi borokkal, körsétával, zenés, táncos elhajlással, szállással. „ … de még azt is megduplázta, ha az anyám megdorgálta.”

„Négy lábon és négy keréken”
(legalább 6 főtől)

A „Pincétől a padlásig” programjaink továbbbővítéseként 12 személy részére panorámás, ponyvás turista vadász kocsival bejárjuk a környéket és zeneszó mellett poharazhat a társaság. Természetesen a lovas kocsikázást, borkóstolás mellett, vagy anélkül önálló programként is ajánljuk.

Leánybúcsú

Minden, amit nyomdafesték már el sem bír…

Legénybúcsú

Egy parti, mindazoknak, akik a lehetetlenre vállalkoznak… Anyósokat nem szolgálunk ki!

Családi piknik

Ne hozz semmit magaddal, csak a családot, mi megetetünk, megitatunk, a gyerekeket meglovagoltatjuk, mindent megsimogatunk, elviszünk kocsikázni, megnézünk egy tanyát, vagy bejárjuk Petőfi nyomát. 120-180 perc

Keress minket

Ha még nem hagytunk mély nyomot Benned, mert nem jártál még erre és nem láttad a hely diszkrét báját, akkor szeretnénk segíteni abban, hogy ide találj.

Budapestről és Pécs felől egyaránt az M6-os autópályán vagy a régi 6-os úton kell a Nagydorog-Kölesd kijáratig menni, majd Nagydorog irányába elfordulni. Nagydorog felé haladva, mintegy 10 km után Pusztahencse szélének érintésével a Györköny jobbra táblát követve 2 km-es bekötő út végén eléri az utazó a települést. A Fő utcáról a Rákóczi utcára kanyarodva és azon végighaladva feljutunk a Pincehegyre és a közösségi tér mellett a Novák sétányon vagyunk találhatóak. 

Nyitvatartás

Hétfő: 10:00-20:00
Kedd: 10:00-20:00
Szerda: 10:00-20:00
Csütörtök: 10:00-20:00
Péntek: 10:00-20:00
Szombat: 10:00-20:00
Vasárnap: 10:00-20:00